Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Ημέρα εκλογών...


Ημέρα εκλογών η σημερινή Κυριακή, 6 Μαΐου 2012.

Σε μία χώρα που έχει διαλυθεί, κοινωνικά, οικονομικά,  μορφωτικά, πολιτιστικά...

Σε μία χώρα που οι κυβερνώντες δοσίλογοι υπουργοί και άλλοι κυβερνητικοί και πολιτικοί φωστήρες αντί να φροντίζουν στην ουσία γιά την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, υγεία και την κοινωνική, μορφωτική, πολιτιστική και οικονομική ευμάρεια όλων των ανθρώπων που κατοικούν στον πανέμορφο, ευλογημένο και πανάρχαιο ετούτο τόπο, φροντίζουν να δημοσιοποιούν ονόματα και φωτογραφίες από ασθενείς και άστεγες γυναίκες, ιερόδουλες και ναρκομανείς, που το ίδιο το κράτος δεν νοιάστηκε ποτέ γιά το πως ζουν, αν είναι άρρωστες αλλά και πως μπορούν να θεραπευθούν.

 Αντ΄ αυτών δημόσια διαπόμπευση, και φυλάκιση. Ο "άσχετος" και ψεύτης υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοϊδης που δεν είχε χρόνο να διαβάσει το πρώτο μνημόνιο το οποίο ψήφισε γιατί είχε "άλλες δουλειές", βρήκε όμως χρόνο προς άγραν ψήφων να διαπομπεύσει τσακισμένες, αδύναμες, άστεγες και άρρωστες ανθρώπινες υπάρξεις...

 Η ντροπή, η τσίπα, το φιλότιμο, η σεμνότητα αλλά και η παλικαριά είναι λέξεις άγνωστες στους προύχοντες ζάπλουτους πολιτικούς δημίους της πατρίδας μας. Έχουμε την ευκαιρία αύριο να τους διαπομπεύσουμε κι εμείς με την ψήφο μας. Άλλωστε είναι η ημέρα μας αύριο, είναι η "Ημέρα του κυρίαρχου λαού" όπως αρέσκονται οι επαγγελματίες πολιτικάντηδες να λένε...

 Γι΄ αυτούς τους πανάθλιους, σκληρόπετσους και άκαρδους λαοπλάνους, που ασελγούν επάνω σε έναν ολόκληρο λαό δεν ταιριάζει το "Αιδώς Αργείοι" αλλά το "Αιδώς αχρείοι"!



Μία φωτογραφία τραβηγμένη στις 26 Ιουνίου του 2009 στο Elbasan (Νεόκαστρο) της Αλβανίας. Κατά την διάρκεια των εκλογών της ημέρας εκείνης στην γειτονική χώρα, δύο άνδρες παίζουν μία παρτίδα σκάκι σε κάποια πλατεία της πόλης.




 Υ.Γ. Όλοι μας έχουμε ευθύνη, γιά όλους αυτούς που με την δική μας ψήφο ορίζουν τις ζωές μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου